Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Monday, January 24, 2011

Mencari Nuffnang...


Selamat malam dan salam sejahtera... Hari nie blog cerita benar ingin berkongsi tentang mencari Nuffnang...

Jom kita lihat negeri mana yang paling popular mencari nuffnang dalam tahun 2010.. Graf dari google trends menunjukkan negeri Pahang merupakan negeri yang paling banyak membuat carian atau pun mengoogle tentang Nuffnang. Wa popular nuffnang dekat negeri Pahang..mungkin influence dari CikguDahlia kot...

Tempat kedua diikuti oleh negeri Johor dan di tempat yang terakhir adalah wilayah persekutuan, Kuala Lumpur..aik kenapa KL tak ramai yang search/cari atau masuk website nuffnang. Andaian yang dibuat oleh cerita benar adalah mustahil nuffang tak popular di KL...mungkin orang kat KL dah pandai dan mengetahui Nuffnang nie...jadi diorang tak payah lagi untuk search tentang nuffnang...mungkin pendapatan blogger pon ribu-riban dah kot..

Tapi kalau graf mengikut bandar pulak tempat teratas adalah adalah Kelang dan diikuti oleh Petaling Jaya, Malaysia..emmmm Kuala Lumpur macam biasalah di tempat terakhir...

Mana pie Melaka?...aku kan selalu search pasai nuffnang nie..takkan tak masuk senarai kot...hahaha baca detail sket rupanya graf tue cakap "Scale is base on the average traffic of nuffnang from Malaysia" wooo camtue... aku yang benggong...apa-apa pun google trends nie kita boleh tengok untuk dapatkan maklumat trafik...jumpa lagi esok ...tq

1 comments:

Puanbee March 22, 2011 at 11:11 AM  

KL last ? erm mcm mana tengok tu ?

How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP