Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Monday, January 3, 2011

Cerita Blog Berjaya 2 Post Sehari


Bercakap pasal tajuk diatas..bolehkah kita buat 2 post sehari?...mampukah kita untuk secara konsisten buat macam tue?..Persoalan yang harus dijawab oleh kita yang merasakan kita nak blog kita berjaya.

Persoalan atau cerita diatas bukannya dibuat oleh aku..tetapi cerita benar yang telah dibuat dan dikongsi oleh blogger yang berjaya John Chow...dalam dunia blogger sapa yang tak kenal John Chow...beliau berjaya kerana tekun dan komited dengan apa yang dibuat. Selama 5 tahun berblogging beliau tidak pernah miss untuk update blog purata 2 post satu hari .. termasuklah pada hari-hari beliau bercuti..pergh komited sungguh... mampu ka kita...

Ceritanya kalau dia merancang untuk bercuti beliau akan membuat banyak artikel terlebih dahulu..dan lepas itu artikel tersebut dipublish secara automatik menggunakan Wordpress Timestamp...kena belajaq buat macam tue..tulis dulu artikel banyak-banyak pada masa lapang dan lepas tue kita publish jer..

Kesimpulan dari cerita nie aku bercadang nak ikut dahulu tips yang diberikan oleh John Chow nie...sebab katanya pulangan bukan dalam sebulan dua...kita kena konsisten buat trafik akan datang kemudian...Azam 2011

2 comments:

MOBYDICK February 21, 2011 at 7:02 AM  

Salam Bro,ambo tabik demo,demo banyak ilmu tapi tak kedekut,segala tip demo bui kawe ambik,selamat berjaya Bro..moga succes slalu...

optionshif3 April 22, 2011 at 7:44 PM  

timo kaseh...ambo ilmu tue takdo la sangat..sket-sket tue semuanya baca kat internet jer... semoga tuan ambo pon succes selalu

How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP