Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Thursday, September 29, 2011

Cerita Benar Blogspot Buat Lawak


Salam Sejahtera. Hari nie adalah hari yang penuh dengan suspen bagi blog cerita benar. Manakan tidak blog cerita-benar hilang dari alam siber. Berpeluh jugak den...hehehe taip URL rasanya semua betul, click melalui link lain jugak tak bleh...pergh penin2.

Akhir sekali aku masuk dan login blogspot.com pun tak bleh. Dia cakap akaun aku ada masalah. Kena masukkan no telipon baru boleh dapat code untuk buat verification..la apahal la pulak.. salah satu blog cari makan aku yang agak baik (adsense) pun tak idup...sampai sekarang belum idup..

Waa penin-penin baru nak tambah cabang pendapatan melalui cetakan cenderahati dan cenderamata menggunakkan teknik heat press.

Cuba tengok contoh design yang aku buat untuk orang yang menyayangi binatang terutamanya kucing. Design nie macam template la..nanti sapa yang nak order gambau kucing tue akan ditukarkan dengan kucing tuan punya T-Shirt, macam tue juga dengan design pada text ianya akan berganti dengan nama timangan kucing tuan punya baju..


nie lagi satu masalah...nak up gambar pon tak bleh...dah berapa kali aku cuba pong tak bleh.. tapi tak apa lo korang boleh tengok kat official blog dia http://t-shirts-optionshift3.blogspot.com/p/t-shirts-pencinta-haiwan.html

P/s
Blog Cerita Benar bagi pihak optionshift3 sedang merancang untuk membuat CONTEST. Sesiapa yang memenangi contest akan mendapat hadiah sehelai T-shirt optionshift yang dicetak dengan GAMBAR yang dikehendaki oleh PEMENANG.....TUNGGGUUUU



Friday, September 23, 2011

Cerita Benar Memilih Cenderahati

Salam Sejahtera dan selamat hari raya aidilfitri..rasanya masih belum terlambat untuk saya ucapkan kepada saudara seagama..


Kali ini blog cerita benar ingin berkongsi tentang tips untuk memilih cenderahati. Memilih cenderahati untuk acara-acara yang tertentu seperti majlis perkahwinan, jamauan hari lahir orang tersayang tidak kira kekasih, isteri, suami, anak atau pun sahabat kadang kala amat menyukarkan dan memenatkan.

Tambahan pula bagi yang sudah lama bersama rasa macam semua dah kita kasi...abih nak kasi apa lagi?...selalu cenderahati yang dah "cliche" seperti jam, rantai, baju dah kita kasi.

Keduanya adalah halangan dari aspek "budget". Tak semua orang mampu untuk mengeluarkan belanja yang besar. Malah kadang-kadang walaupun harga barang tersebut mahal tidak semestinya ia bermakna bagi orang yang kita sayang..

Jadi semperna optionshift mengeluarkan produk cenderahati. Saya ingin mencadangkan produk-produk yang kami buat.

1. MUG


Design pada Produk ini boleh dibuat mengikut citarasa yang kita inginkan. Harganya tidak mahal kerana ianya dicetak dirumah sahaja. Mungkin pemberian ini akan lebih bermakna sekiranya dicetak dengan kata-kata yang indah dan kekal. Jadi apabila menggunakanya orang yang kita sayang akan sentiasa mengingati apa yang kita ingin sampaikan.

Walaupun harganya murah ia amat memberi kesan dari aspek kelainan bagi sambutan kali ini berbanding tahun-tahun sebelumnya.

Bagi mendapatkan harga yang ditawarkan anda bolehlah melayari halaman http://optionshift3.blogspot.com atau terus ke blog yang berkaitan dengan produk cenderahati mug ini. Blognya adalah http://mug-optionshift3.blogspot.com/

Banyak lagi produk cenderahati yang dibuat oleh optionshift3 seperti T-Shirts, Sarung bantal, pinggan, tile, cap, mousepad dan sebagainya. Yang paling best semuanya boleh dicetak dengan gambar-gambar diri kita sendiri atau orang yang kita sayang.

Bayangkan gambar anak-anak anda dicetak pada T-Shirt yang dipakai dan mungkin di superimpose dengan watak-watak kartun kegemaran mereka.

Sekali lagi sila lawat blog ini untuk mendapatkan maklumat lanjut http://optionshift3.blogspot.com sehingga berjumpa lagi harapan semoga sedikit membantu anda untuk mendapatkan idea bagi memilih cenderahati kepada orang tersayang.



How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Berita Cerita Benar

Loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP