Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Saturday, October 2, 2010

Cerita Benar Wayang - MAGIKA

Cerita untuk menonton wayang berjudul Magika nie dah lama dirancang oleh anak-anak aku yang melihat the making filem tersebut. Aku yang sibuk memanjang tak terpikiag pon nak pegi. Balik dari opis semalam wife aku bagitau anak-anak nak tengok wayang cerita MAGIKA. Oleh kerana kesian kat budak-budak tue,aku yang penat-penat nie pon buka website GSC..alamak sekarang dah pukul 6:45 petang. Show pukul 7 dan show ke-2 pukul 10.00pm. Mana sempat nak pegi. Buka site MBO pula tengok jadual ada show pukul 9.00pm.. Aaa nie kira ok la. Aku pon talipon MBO melaka utk tempahan...hehehe dia cakap MBO tak ambek tempahan melalui phone la. Abg kena datang sendiri..cuma harap tak full house la cakap dia...nie yang suspen nie. mana tau datang kang penuh. buang duit minyak jer...(amek anak jap kejap lagi sambung)

0 comments:

How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP