Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Saturday, March 20, 2010

Cerita benar nak tulis blog...Azam update blog

Cerita benar nak tulis blog...Macam mana dengan azam nak update blog setiap hari-hari? hampeh..marah diri sendiri la. sendiri yang buat azam tapi tak buat.

Sebenarnya banyak blog dan laman web aku baca sebagai rujukkan untuk membuat blog menarik contohnya blog nie http://makemoneyforbeginners.blogspot.com nie dia ajar langkah demi langakah nak buat blog yang baik. SEO friendly tapi kenapa aku tak tertulis pada blog cerita benar nie. Tu yang buat aku binggung. komitmen takdak kot..tue jer puncanya

Baca blog orang lain best jer, pandai diorang mengarang, banyak topik yang dibincangkan tapi aku nak cerita pasai cerita benar nie pon penin nak tulis. Idea macam banyak tapi tak tau mcm mana nak tulis. Dulu masa belajar dulu supervisor suruh buat "table of content" dulu sebelum mengarang lepaih tue baru la bleh setat menulis. Tapi biasa la anak murid pemalas tak dengaq cakap cikgu tue yang jadi macam nie.

Mulai hari nie aku nak berazam sekurang-kurangnya blog cerita benar nie akan diupdate seminggu sekali..sesiapa yang terbaca blog nie kalau tengok tak update seminggu sekali boleh kasi komen...apa la mamat nie cakap tak serupa bikin..

hahaha akhirnya terupdate jugak blog cerita benar nie..walaupon takde point-point yang bernas tapi sekurang-kurannya kasi sedikit nasihat kepada diri sendiri.

0 comments:

How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP