Petua dan Tips Cerita Benar Hari Ini

Petua Hari Ini

Thursday, September 29, 2011

Cerita Benar Blogspot Buat Lawak


Salam Sejahtera. Hari nie adalah hari yang penuh dengan suspen bagi blog cerita benar. Manakan tidak blog cerita-benar hilang dari alam siber. Berpeluh jugak den...hehehe taip URL rasanya semua betul, click melalui link lain jugak tak bleh...pergh penin2.

Akhir sekali aku masuk dan login blogspot.com pun tak bleh. Dia cakap akaun aku ada masalah. Kena masukkan no telipon baru boleh dapat code untuk buat verification..la apahal la pulak.. salah satu blog cari makan aku yang agak baik (adsense) pun tak idup...sampai sekarang belum idup..

Waa penin-penin baru nak tambah cabang pendapatan melalui cetakan cenderahati dan cenderamata menggunakkan teknik heat press.

Cuba tengok contoh design yang aku buat untuk orang yang menyayangi binatang terutamanya kucing. Design nie macam template la..nanti sapa yang nak order gambau kucing tue akan ditukarkan dengan kucing tuan punya T-Shirt, macam tue juga dengan design pada text ianya akan berganti dengan nama timangan kucing tuan punya baju..


nie lagi satu masalah...nak up gambar pon tak bleh...dah berapa kali aku cuba pong tak bleh.. tapi tak apa lo korang boleh tengok kat official blog dia http://t-shirts-optionshift3.blogspot.com/p/t-shirts-pencinta-haiwan.html

P/s
Blog Cerita Benar bagi pihak optionshift3 sedang merancang untuk membuat CONTEST. Sesiapa yang memenangi contest akan mendapat hadiah sehelai T-shirt optionshift yang dicetak dengan GAMBAR yang dikehendaki oleh PEMENANG.....TUNGGGUUUU



1 comments:

Kujie February 2, 2012 at 11:57 PM  

aish...tak faham
mula ckp tak leh masuk

pastu cerita kucing

erk...

How To Sart Forex Trading

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Backlink - Blog Cerita Benar

Tentang Blog Cerita Benar

Blog ini menceritakan kisah benar disebalik perbuatan dan perlakuan kita didalam mencapai matlamat...Busines, kebahagian, pendapatan, kepuasan dan sebagainya

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP